Na 40 mooie jaren gaan wij medio / eind september onze deuren sluiten.

Bloem­stukken

Al meer dan 40 jaar stellen onze ervaren bloembinders vol passie boeketten en bloemstukken samen in onze eigen bloembinderij. Met onze persoonlijke aandacht en ervaren vakmanschap, maken we het verschil voor jouw bloemwerk.

Bloembinders die luisteren naar je wensen

Elk seizoen weer vind je bij ons een veelheid aan snijbloemen in het assortiment. Voor een bijzonder bloemstuk of een stijlvol boeket. Onze bloembinders Wendy, Bianca, Dimphie en Demi luisteren naar jouw wensen en geven je graag advies.

Natuurlijk vind je bij ons prachtige vazen en decoratie die perfect bij je verse boeket of bloemstukken passen. Op zoek naar een passende pot waarin je bloemen of kamerplanten goed tot zijn recht komen en mooi blijven? Ook daarmee helpen we je graag!

Ik kan intens genieten van de geuren en kleuren in een prachtig bloemstuk.

Bloemen voor speciale gelegenheden

Uiteraard nemen we ook bij speciale gelegenheden uitgebreid de tijd om alle mogelijkheden met je door te nemen. Van de styling van je trouwlocatie en jouw bruidsboeket tot het samenstellen van de corsages. Omdat bruidsbloemen meer zijn dan een bosje bloemen: ze spelen een belangrijke rol in de sfeer van je huwelijksdag.

Naast bloemen voor de feestelijke momenten kun je bij onze bloembinders ook terecht voor persoonlijke rouwarrangementen. Afscheid nemen blijft een moeilijke ervaring. Met onze bloemen proberen we daar verlichting in te bieden. Elk stuk is uniek en vol aandacht gemaakt. Precies afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Bekijk hier alvast onze voorbeelden om te zien wat we zoal maken.

Het juiste adres voor bedrijfs­bloemen

Als onderneming of organisatie – groot of klein – kun je bij onze bloemschikkers terecht. Ben je voor je bedrijf op zoek naar een bloemist die je bij al je zakelijke wensen kan helpen?

Natuurlijk helpen we je graag met zakelijke bloemstukken. Van een abonnement voor een bos bloemen bij de ontvangstbalie, de aankleding van vergaderruimtes tot een attent relatiegeschenk. We denken graag met je mee. Creaties die zelfs afgestemd kunnen worden op je eigen huisstijl.