Na 40 mooie jaren gaan wij medio / eind september onze deuren sluiten.

Bruids­bloemen

Een bruidsboeket is meer dan een bos bloemen. Het is een van de belangrijkste accessoires op je trouwdag. De bloemen komen op veel foto’s terug en moeten bij je passen. Ze spelen een belangrijke rol in de sfeer van je huwelijk.

Een bruidsboeket dat écht bij jou past

Een bruidsboeket en al het bloemwerk voor je bruiloft uitkiezen kan een hele klus zijn. Ga je voor extra sfeer en kleur? Ben je op zoek naar een corsage die past bij de bloemen van de bruid? Onze deskundigen helpen je graag met alle soorten bloemstukken voor deze bijzondere dag. Denk aan bloemcreaties op tafel, op de ceremonieplek of bij de stoelen.

Heb je een speciale wens? Ben je op zoek naar een bijzondere kleur, specifieke stijl of afmeting? Laat het ons weten. We denken mee en creëren graag iets moois voor je!

Voorbeelden van ons werk

Op zoek naar een boeket dat echt bij je past? Bekijk onze voorbeelden om te zien wat we maken. Elk stuk is uniek en persoonlijk gemaakt, precies afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Meer weten over ons bruids­bloemwerk?

Bloemen voor elk speciale gelegenheid. Bij De Wit – Van Dongen weet je dat je beste kwaliteit krijgt. Je ziet deze terug in al onze bruidsbloemstukken en bloemwerken voor andere gelegenheden.

Wil je dat wij je helpen bij het samenstellen van je bruidsboeket of andere bloemstukken? Neem contact met ons op en we helpen je graag!