Rouw­bloemen

Afscheid nemen van een dierbare blijft een moeilijke ervaring in ons leven. Bij de De Wit – Van Dongen, weten we dat. We luisteren altijd eerst naar je verhaal en vraag. Onze bloemschikkers helpen je vervolgens met aandacht met het samenstellen van een exclusief, persoonlijk rouwbloemwerk dat bij jou en je dierbare overledene past.

"Marga weet wel wat ons moeder mooi vond"

We maken een rouwboeket of rouwkrans, rouwbloemstukken of andere persoonlijke uitvaartbloemen die raken. In verschillende kleuren, stijlen of afmetingen. Heb je een speciale wens? Laat het ons weten. We helpen je graag.

Wil je laten zien dat je meeleeft met nabestaanden? Dat je de overledene mist? Een persoonlijk rouwboeket, rouwbloemstuk of krans kan nabestaanden en jezelf troost bieden. Het laat zien dat je heb nagedacht over wat bij je dierbare en jezelf past.

Voorbeelden van ons werk

Bekijk onze voorbeelden om te zien wat we maken. Elk stuk is uniek en persoonlijk gemaakt, precies afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Meer weten over ons rouw­bloemwerk?

Bloemen voor een speciale gelegenheid. Bij De Wit – Van Dongen weet je dat je beste kwaliteit krijgt. Je ziet dat terug in alle boeketten die we met zorg samenstellen. Voor minder vrolijke maar ook vrolijke momenten als bruiloften maken we bloemwerken op maat.

Wil je dat wij je helpen bij het samenstellen van een rouwboeket rouwkrans of andere uitvaart bloemstukken? Neem contact met ons op en we helpen je graag.