Na 40 mooie jaren gaan wij medio / eind september onze deuren sluiten.

Groen­centrum

In het Groencentrum van De Wit – Van Dongen geniet je van bijna 10.000 m2 aan keuze in planten, bomen en  tuinartikelen. Je vindt er meer dan 3.500 soorten planten en een grote diversiteit aanverwante producten voor in en om je tuin.

Een écht familiebedrijf

Ons groencentrum is een écht familiebedrijf. Vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor elke klant staan centraal bij alles wat we doen.

We beschikken over een eigen kwekerij en daarmee jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen we je deskundig advies geven voor de inrichting van je tuin of balkon.

De kracht van De Wit – Van Dongen

Persoonlijke en eerlijke aandacht voor elke klant
Meer dan 750 soorten tuinplanten uit eigen kwekerij
Vakbekwaam en uitstekende kwaliteit
Exclusieve artikelen, het perfecte cadeau voor elke gelegenheid
Deskundig advies, gebaseerd op jaren ervaring

Een kamerplant die bij je past

Planten in huis maken je blij, ze zorgen voor een fijn gevoel en rust, maar zorgen ook voor zuurstof. We bieden je bij De Wit – Van Dongen een uitgebreid, mooie en sterk assortiment kamerplanten. Er zit er altijd wel eentje bij die bij jou past. Van populaire hangplanten, vetplanten en cactussen tot grotere exemplaren die passen bij je woonstijl.

Weet je zelf niet precies waar je naar op zoek bent? Onze ervaren medewerkers helpen en adviseren je graag. Ze vertellen je alles over de ideale plek in huis en de verzorging van je kamerplanten. Zo heeft de ene plant meer licht en de andere juist schaduw nodig. Bovendien vind je bij ons een ruime voorraad aan decoratieartikelen en potten voor je kamerplanten, groot of klein!

Wat maakt dat je kamerplant goed bloeit?

  • Kies de juiste plek in huis
  • Zorg voor de juiste hoeveelheid water en goede voeding die past bij het type plant
  • Verpot je plant tijdig
  • Wees lief voor je plant 😊

Wil je meer weten over welke kamerplant je in welke ruimte plaatst? Of ben je op zoek naar andere tips over plantverzorging in huis? Kom langs of neem contact met ons op!

Bomen, planten bloemen en nog véél meer!

Het hele jaar door bieden we een groot assortiment aan perkgoed, vaste planten en heesters, veelal van eigen kweek. Van Acer tot Weigelia. Maar ook voor bomen, fruitbomen, coniferen en haagplanten ben je bij De Wit – Van Dongen aan het goede adres.

Een enorme variëteit aan klimplanten, geurende rozen en Italiaanse planten maken het plaatje compleet. En natuurlijk kies je bij ons met kerst je eigen kerstboom uit! Die steken we dan speciaal voor jou uit de grond!

Als je bij ons binnenkomt dan proef je aan alles dat hier dingen met liefde groeien.

Alles voor in én om je tuin

Met passie voor ons levenswerk, bieden we je alles wat je nodig hebt voor in en om je tuin. Van boomschorssnippers, buitenpotterie en biologische bestrijdingsmiddelen tot tuindecoraties, meststoffen en speciaal samengestelde potgrond. We bieden topkwaliteit in al onze producten! Een bezoek aan ons groencentrum is zeker de moeite waard.

We geven je advies over de beste turf, potgrond of tuinaarde. Vertellen hoe je de plantensteun of bamboestok perfect plaatst en geven je informatie over hydrokorrels, antiworteldoek en mediterrane grond.

Bij De Wit – Van Dongen willen we altijd meerwaarde bieden, met je meedenken en onze kennis met je delen. Dat geldt ook voor onze decoratieartikelen, potten groot of klein en onze bloemen!

Genieten van plantpracht

En dat terwijl je op je gemak de ideale plant uitzoekt! Omdat alle planten uit onze eigen kwekerij komen, hebben we het hele jaar volop keus. En met onze producten van onze leverancier DCM geef je ze de perfecte bodem om verder te groeien en bloeien.